Jasper van Burgsteden nieuw op de afdeling verkoop

Per 1 maart hebben wij ons team weer verder uitgebreid, dit keer op de afdeling verkoop, met Jasper van Burgsteden. Jasper komt de verkoop versterken als verkoopadviseur.

Read More
Gertjan Roelofs nieuw bij onze technische dienst

We beginnen dit jaar positief met een nieuwe collega bij onze technische dienst. Gertjan Roelofs komt ons team versterken als technisch specialist.

Read More
Goedkoop blijkt vaak duurkoop

Wij zien de laatste tijd een aantal problemen die veroorzaakt worden door het gebruik van niet-originele supplies. Dit kan helaas vervelende gevolgen hebben, waardoor goedkoop duurkoop wordt... 

Read More

Namens het gehele team van d&b grafisch printen wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2021! Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar het nieuwe jaar.

Read More
Met afstand de leukste actie van 2020

Het einde van 2020 komt in zicht en ook dit jaar hebben wij - inmiddels traditiegetrouw - een heerlijke eindejaarsaanbieding voor u!

Read More
DTP trainingen toegevoegd aan activiteitenaanbod NaVU voor PE punten

Goed nieuws van PostNL, sinds november 2020 is de rouwpostzegel Nederland 2 beschikbaar. De rouwpostzegel Nederland 2 is geschikt voor rouwkaarten tot 50 gram en - per 50 stuks - verkrijgbaar via de webshop van PostNL.

Read More