Constante afdrukkwaliteit

Heeft u regelmatig te maken met terugkerende orders? Dan is het belangrijk om de kleuren van uw printer consistent te houden; elke opdracht hoort er precies hetzelfde uit te komen. Hoe u dat doet? Door uw printer regelmatig te kalibreren en uw kleurbeheer goed in te richten bent u verzekerd van een constante kleurkwaliteit.

Ook bij gebruik van een digitale beeldbank of een eigen collectie is goed kleurmanagement zeer waardevol. Hetzelfde geldt als u print met meerdere printers of vanaf verschillende plekken.

In uw grafische printer zit basis kleurbeheerfunctionaliteit, waarmee u optisch en handmatig invloed uitoefent op de kleurkwaliteit van uw printer. Wanneer uw situatie dit vereist, leveren wij een kalibratiemeter en/of de EFI Pro9 Server. 

Consistente kleuren

Kleurafwijkingen van uw printer kunnen erg storend zijn. De hoge kwaliteit van uw printwerk zit juist in de details. Daarom is het belangrijk om uw kleurbeheer goed uit te voeren, zodat de kleuren op de juiste manier uit de printer komen en worden weergegeven op uw beeldscherm.

Daarnaast is het van belang om uw printer regelmatig te kalibreren, zodat uw printer constant dezelfde kleuren blijft printen. Door te kalibreren met een kalibratiemeter, kunt u vertrouwen op een zo exact mogelijk resultaat, dat veel betrouwbaarder is dan controle op basis van optische waarneming. Zo blijft uw afdrukkwaliteit contant en betrouwbaar. 

Optimaal printproces

Vereisen uw werkzaamheden nog hogere nauwkeurigheid en automatisering van uw processen, dan adviseren wij om EFI Pro9 Server bij uw printer aan te schaffen. Dit is een externe oplossing voor de professionele invulling van uw workflow- en kleurmanagement.

Wij leveren de kalibratiemeter en/of EFI Pro9 Server en zoals u dat van ons gewend bent, verzorgen wij de installatie en instructie bij u op locatie. Vul ons inventarisatieformulier in en wij adviseren u graag vrijblijvend op maat. Wilt u meer informatie over kleurmanagement, neem dan contact met ons op, telefonisch via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nieuwsbrief

Mis nooit nieuws over onze acties, ontwikkelingen en evenementen

Klik hier om uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief